Bettina Fitness

Minden kedden és csütörtökön 16:20-18:20 között

Bettina Fitness – gyerekfitnesz és tánc

Oktató: Gaál Bettina

Zenés, táncos foglalkozás a mozgáskoordináció, ritmusérzék, testtartás fejlesztésével, esztétikus mozgáskép kialakításával 6-11 éveseknek, korosztály szerinti csoportokban. 

Az alap tornagyakorlatok elsajátítása mellett a koreográfia tanulás is szerves része az óráknak minden szinten. Kisebbeknél játékos, zenés mozgásfejlesztés és tánc alapozás, nagyobbaknál pedig már egyre bonyolultabb tánctechnikai tréning gyakorlatok, illetve célzott mozgás eszköztár bővítés folyik a torna, gimnasztika, modern és show tánc eszközkészletével. 

Az órák szerves része levezetésként egy rövid relaxációs blokk is, melynek során megtanítjuk a gyerekeknek a relaxáció folyamatát és rendszeresen gyakoroljuk is azt különböző, változatos és izgalmas formákban.

További információ: 

 Gaál Bettina 

0670-547-7074 

info@bettinafitness.com

Facebook: Bettina Fitness

Instagram: bettinafitness

Bővebben

She Groove

Minden kedden 19:00-20:00 között

She Groove

She Groove, már a nevében tükrözi ,amit szeretnék elérni . Nők önkifejezése ,nőiesség megélése a táncon keresztül . A Jelige : Dögös zenék ,dögös koreó . Igazából a fentebb leírtak mentén minden héten egy teljesen új koreográfiával készülök a lányoknak .Na igen, ide csak nők jöhetnek 😉 Tehát másfél órás órában van nyújtás,izoláció,tánc fejlesztő gyakorlatok és maga a koreó . Ami valóban dögös ,de nem az ízléstelen kategória .Megpróbáltam megtalálni a középutat ,amiben egyszerre érezzük magunkat dívának ,de maga a tánc egyszerre művészi elemeket is képvisel . Aki szeretné kipróbálni veszteni valója nincsen ,első óra ingyenes. Az óra regisztrációhoz kötött ,amennyiben érdekel kérlek csatlakozz a ,,SHE GROOVE,, Facebook csoporthoz .

https://m.facebook.com/groups/176480868812575/?ref=share

Bővebben

Ringató

Minden szerdán Ringató 9:30 – 11:00 között

Ringató

Foglalkozásvezető: Gábor Erzsébet

A Ringató foglalkozások célja, hogy oldott szeretetteli légkörben a kisgyermekes szülőkkel megismertessük a zenei nevelés lehetőségeit, a szülők és a gyerekek átéljék a közös éneklés és játék élményét.

A Ringatókra már néhány hónapos kisbabákkal lehet érkezni, a felső korhatár pedig az óvodáskor kezdete.

Bővebben

Meryem Hastánc

Minden Hétfőn 18:00-19:30 között

Meryem Hastánc

Vezető: Csiszár Mariann

Csiszár Mariann 16 éve hastáncol és 3 éve oktat. 2023 nyarán döntött úgy, hogy elindítja saját iskoláját a Meryem Hastánciskolát. Szeptembertől a budapesti székhely mellett a dunaharaszti József Attila Művelődési Ház is lehetőséget biztosít a hölgyeknek, hogy kipróbálják ezt az ősi és egész testet megmozgató táncot. Az óra nyitott minden hölgy számára, aki szeretné megélni/megismerni/kibontakoztatni/kiteljesíteni a nőiségét és kipróbálni egy mozgásformát mely nem csak a testet, de a lelket is egészségesen tartja egy szerető és szép környezetben.

Bővebben

Így tedd rá

Minden Kedden 10:00-11:00 között

Így tedd rá

Vezető: Vranceanu-Kovács Gabriella

Az Így tedd rá egy komplex foglalkozás, ahol a sok nagy és finom mozgások által fejlődésnek indul a gyermekek mozgása, illetve a mese, ének, tánc, hangszeres ritmusgyakorlatok, játékok a beszéd, szociális képességekre vannak pozitív hatással.

A foglalkozás során magyar mondókák, népi játékok, népdalok tűnnek fel és erősítik a kultúránk gyökerei.

Az ölbeli játékok során az anya-gyermek kapcsolatot elmélyítik. Gabi 15 év pedagógusi tapasztalattal segíti a gyermekek komplex fejlődését és szeretettel vár mindenkit foglalkozásain.

 

Bővebben

Lányok, Asszonyok a Városért Egyesület

Lányok, Asszonyok a Városért Egyesület-képet még küldenek

Vezető: Dr. Dienes Zsuzsanna

2008-ban alakult meg az Egyesület, 2013-ban megalakult a LAVE-n belül a Magyar Dal és Zenebarát Kör és megtartják a Dal-Délután Dunaharasztin című rendezvényt is ennek keretein belül. Az Egyesületen belül létrejött a Haraszti Mákvirágok nevű néptánccsoport is, ahol sárközi, somogyi, szatmári és kalocsai táncokat gyakorolnak és adnak elő különböző rendezvényeken.

Tagjainak száma 32 fő jelenleg

Bővebben

Dunaharaszti Őszirózsa Nyugdíjas Egyesület-képet még küldenek

Dunaharaszti Őszirózsa Nyugdíjas Egyesület-képet még küldenek

Vezető: Dr. Dienes Zsuzsanna

2 hetente klubnapokon vesznek részt a tagok, havi rendszerességgel ellátogatnak színházakba, fürdőbe, múzeumokba, illetve évente 5 alkalommal zenés-táncosmulatságot tartanak.

A DŐNYE fő célja, hogy az Egyesület tagjainak olyan programokat szervezzen, mely hozzájárul egészségük, fiatalságuk, memóriájuk megőrzéséhez.

Jelenleg 116 tagja van a DŐNYÉ-nek, 60-90 éves korig.

Bővebben

Salsa Revolution

Minden hétfőn 18:00-21:00 között

Salsa Revolution

Oktatók: Takács Attila és Vincze János

A Salsa Revolution csapata szerettel várja a tánc szerelmeseit kezdő és haladó kubai salsa óráira. A kezdő tanfolyamokhoz nem szükséges semmi előképzettség, az új kezdések időpontjait a József Attila Művelődési Ház facebook oldalán tesszük közzé. Az órára nem szükséges párral érkezni, mindenkinek lesz táncpartnere a folyamatos párcsere miatt.

„Azt szeretnénk, ha a megtanított mozgás mellett, mindenki átérezze azt a pezsgést, melyet a rum és a szivar hazájában megélhetnek a Kubaiak”

Bővebben

Szenior Örömtánc

Minden szerdán 13:30-14:30 között

Szenior Örömtánc 

Vezető: Szűcsné Gyöngyösi Ildikó

A Dunaharaszti József Attila Művelődési Ház 2018 óta ad helyet a Szenior Örömtáncnak, aminek célja, hogy tánccal megmozgassa az idősek testét és lelkét. Hadat üzennek a depressziónak és az öregkori elbutulásnak, igazi agytorna, ami fejleszti a koncentrációt. 15 tagja van jelenleg és bárki csatlakozhat hozzájuk. A foglalkozásokon ugyanis egyszerű, könnyen megjegyezhető koregográfiákat sajátítanak el, amelyek csoportos táncformák, így partner nem szükséges hozzájuk, csupán egy váltócipő. Ildikó szeretettel várja azokat az 55 év felettieket, akik ténylegesen tenni akarnak mentális és testi egészségükért, illetve nyitottak, érdeklődőek maradnának a világ dolgaira.

Forrás: dunaharaszti online

Bővebben

HardSteppers Tánc és Sportegyesület

Minden szerdán 17:00- 19:00 között

HardSteppers Tánc és Sportegyesület

Vezető: Arnold Kata és Puskás Noémi

A HardSteppers csapata szeretettel vár minden fiatalt és gyermeket a 16 éve fennálló egyesületébe. akiknek mindene a tánc. De azokat is, akik önbizalmukat, társasági képességeiket, vagy csak épp a jókedvüket szeretnék egy magasabb szintre juttatni a zene dübörgő, boldogító erejével! Az Egyesület nyaranta tábort is rendez a gyerekeknek.

     

 

Bővebben